Goed begonnen is half gewonnen!

Hond en coach kan samen met jou een duidelijk plan opmaken. Het plan begint met de keuze van de hond, een doordachte keuze.
Maak tijd om op zoek te gaan naar een hond die past bij jou en je gezin. Samen met jullie zoek ik uit welke hondenrassen bij jullie passen.

Ook binnen een nest puppy's zijn grote verschillen in karakter. Met enkele puppytestjes leer ik het karakter van de hond kennen. Zo kan ik jullie adviseren welke hond het dichts bij het leefklimaat van jullie gezin aansluit.

Is de keuze van hondenras gemaakt, dan gaat het plan verder. In het plan kan je ondermeer terugvinden waarop je de eerste dagen moet letten en welke voorbereidingen je moet treffen (wanneer en hoeveel tijd maken voor de hond, voeding, eerste wandelingen, welk materiaal nodig, eerste nacht, zindelijkheid,...) Dit alles op maat van jullie eigen woonomgeving en gezin.

Mijn ervaring leert dat wie een haalbaar plan maakt meer zekerheden kan creëren. Door die zekerheden schenk je automatisch meer duidelijkheid naar je toekomstige hond. Dit zorgt ervoor dat het zowel voor de hond als voor de eigenaar een grote kans maakt tot een succesverhaal!